Het is wat het lijkt

Het is wat het lijkt

Opdrachtgever: Particulier
Opdracht: Ontwerp / Uitwerking
Type: Verbouwing bestaande woning
Locatie: Vught
Jaar: 2018

Toelichting:

Bestaande situatie:
De bestaande woonkamer ligt aan de straat. Aan de achterkant van huis, grenzend aan de achtertuin, is de ruimte beperkt.

Opdracht:
Naast de bestaande woonkamer aan de straat willen de opdrachtgevers een mooie plek aan de achterkant van het huis, die uitkijkt over de achtertuin.

Ontwerp:
Aan achterkant van het huis komt een 1-laagse uitbouw, ongeveer 24m3 groot, inclusief een grote doorbraak naar de keuken en zoveel mogelijk glas in de nieuwe achtergevel.De staalconstructie van de uitbouw wordt in het zicht gelaten, net als de houten balklaag van het dak. In de achtergevel komt een glazen vouwwand die helemaal open kan: In de zomer zit je voor je gevoel buiten onder een overkapping, in de winter in een comfortabele wintertuin.

Type

Opdrachtgever: Particulier
Opdracht: Ontwerp / Uitwerking
Type: Verbouwing bestaande woning
Locatie: Vught
Jaar: 2018

Toelichting:

Bestaande situatie:
De bestaande woonkamer ligt aan de straat. Aan de achterkant van huis, grenzend aan de achtertuin, is de ruimte beperkt.

Opdracht:
Naast de bestaande woonkamer aan de straat willen de opdrachtgevers een mooie plek aan de achterkant van het huis, die uitkijkt over de achtertuin.

Ontwerp:
Aan achterkant van het huis komt een 1-laagse uitbouw, ongeveer 24m3 groot, inclusief een grote doorbraak naar de keuken en zoveel mogelijk glas in de nieuwe achtergevel.De staalconstructie van de uitbouw wordt in het zicht gelaten, net als de houten balklaag van het dak. In de achtergevel komt een glazen vouwwand die helemaal open kan: In de zomer zit je voor je gevoel buiten onder een overkapping, in de winter in een comfortabele wintertuin.

Type
Scroll naar boven